top of page

Hier vind je alles wat je moet weten!

Retourbeleid

Als je jouw bestelling wilt retourneren, staan we altijd klaar om je te helpen! Je kunt onze producten binnen 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Na de verwerking van het geretourneerde product kan het maximaal 10 werkdagen duren voordat het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terug wordt betaald via de originele betaalwijze. 

 

Bij het retourneren van de gehele order ontvang krijg je de verzendkosten terug, de retourkosten zijn wel voor rekening van de klant. 

Limited edition T-Shirts kunnen geretourneerd worden, het is niet mogelijk om te ruilen voor een alternatief product.

Bestellen en verzenden

We verzenden jouw pakket via PostNL. De verzendkosten worden in het bestelproces later toegevoegd. Afhankelijk van de grootte van de bestelling variëren de verzendkosten. Deze zijn altijd zichtbaar in het betaaloverzicht voordat je het betaalproces ingaat. 

Vanaf 25 november 2022 zullen de limited edition T-Shirts "De Wereld Is Vaan Diech" verzonden worden. Let op, deze datum is een indicatie. Wanneer jouw pakket onderweg is ontvang je een Track&Trace code in jouw mailbox. 

Betalen

Betalingen voor bestellingen bij Deux Visages dienen altijd direct te worden voldaan. Het is helaas (nog) niet mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay of Klarna. 

De beschikbare betaalmethoden zijn: iDeal, MasterCard en ApplePay.

bottom of page