Afbeeldingen worden geladen...

Dermatude Meta Therapy

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verminderd, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon, airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

Natuurlijk herstelmechanisme

Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling, ook wel meta therapy genaamd, worden onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Dermatude Anti-Rimpelbehandeling heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.

Een jongere en frissere uitstraling

Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling word uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de al gehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Verleng de behandelresultaten van uw Dermatude Anti-Rimpelbehandeling

Tijdens de Dermatude Anti-Rimpelbehandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ’Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectbles, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de Dermatude anti-rimpelbehandeling met micronaaldjes in de huid gebracht. Door de Dermatude Anti rimpelbehandeling is uw huid extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt. Voor optimaal resultaat is het belangrijk om een op uw afgestemde crème thuis te gebruiken, zo haalt u meer uit de behandeling!

Hoe vaak?

Dermatude Anti-Rimpelbehandelingen voor het gelaat starten in kuurverband van 4 behandelingen eens in de 2 weken. Vervolgens kunt u er voor kiezen om af te bouwen naar 1 behandeling per 4 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om het resultaat te behouden.

Bekijk onderstaand hoe een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling in zijn werk gaat.